Blog

Naast het laatste nieuws van "Computer Idee" en "Tweakers" schrijft De PC Klusjesman ook zélf artikelen gericht op ICT en huidige trends of beveiligings tips. De vernieuwde website bevat óók een FAQ, vraag & antwoord pagina, waar u informatie vind met betrekking tot veel voorkomende problemen.

Ik wens u veel leesplezier.

 

 

Geplaatst op 6 augustus, 2017 door De PC Klusjesman

Computer probleem? Laptop traag? Goedkope hulp aan huis?

Veel mensen lopen er tegenaan, de computer of laptop start niet meer lekker op, ongewenste schermen die plotseling opduiken (pop-ups), een trage internetverbinding of helemaal geen internetverbinding terwijl alles goed zou moeten werken, toch?

In de praktijk zijn dit meestal problemen die vrij snel zijn op te lossen, vaak met behulp van de juiste tools maar soms helpen die ook niet meer en wat ga je dan nog doen? Zeker als je internet het niet meer doet word het erg lastig om nog met behulp van internet je problemen zelf proberen op te lossen. Daar is De PC Klusjesman een mooie uitkomst, iemand die u niet alleen helpt met het oplossen van uw computerprobleem maar ook naar u luistert en advies geeft over gebruik en preventie om toekomstige computerproblemen te helpen voorkomen. En als dat niet genoeg is, De PC Klusjesman maakt, indien mogelijk, voor u een backup van uw goedwerkende systeem waarmee u zelf in de toekomst uw PC of laptop eenvoudig kunt herstellen.

Uw computer wordt op alle fronten nagekeken, heeft uw systeem de juiste (bijgewerkte) drivers en Bios? Zijn alle apparaten goed geregistreerd in Windows? Hoe is de conditie van uw harde schijf waar al uw data op staat? Als alle aspecten zijn bekeken en eventueel gerepareerd zult u met veel plezier weer gebruik maken van uw laptop of computer.

HER-INSTALLATIE?

Soms ontkom je er niet aan om het systeem in zijn geheel te vernieuwen, De PC Klusjesman levert maatwerk, dat wil zeggen dat, in tegenstelling tot veel (duurdere) concurrenten hij een stap verder gaat om een hoge tevredenheid te realiseren. In de praktijk betekent dit dat u niet alleen een 'fris' systeem krijgt opgeleverd, al uw oude bestanden, email en programma's worden ook meegenomen in het herstel! Het is alsof u dezelfde ocmputer weer terug heeft met het verschil dat deze volledig 'schoon', 100% werkend en up-to-date wordt afgeleverd. Uiteraard word er ook aandacht besteed an de beveiliging van uw computer. U kunt ervoor kiezen om betaalde anti-virus te gebruiken echter ook de gratis anti-virus software biedt een ruime bescherming die weinig onderdoet wat betreft de betaalde becherming. Alle werkzaamheden nemen flink wat tijd in beslag, zelfs met het al lage uurtarief zouden de kosten van al deze werkzaamheden richting de 100 euro gaan. Omdat De PC Klusjesman zich richt op "hulp" en "tevreden klanten" word er voor het volledig opnieuw opleveren van uw computer (inclusief bestaande programmatuur en data) slechts 50 euro in rekening gebracht. Een eerlijke en scherpe prijs.


Recente Blogs

Online facturatie & betalen
Online facturatie & betalen

20 augustus, 2017 door De PC Klusjesman

Al enkele jaren geniet ik van een online...

De overstap naar een 'secure' verbinding
De overstap naar een 'secure' verbinding

20 augustus, 2017 door De PC Klusjesman

De PC Klusjesman heeft weer een nieuwe...

Computer probleem? Laptop traag? Goedkope hulp aan huis?
Computer probleem? Laptop traag? Goedkope hulp aan huis?

6 augustus, 2017 door De PC Klusjesman

Veel mensen lopen er tegenaan, de computer of...

Bekijk alle Blogs →

Blog Archief