Blog

Naast het laatste nieuws van "Computer Idee" en "Tweakers" schrijft De PC Klusjesman ook zélf artikelen gericht op ICT en huidige trends of beveiligings tips. De vernieuwde website bevat óók een FAQ, vraag & antwoord pagina, waar u informatie vind met betrekking tot veel voorkomende problemen.

Ik wens u veel leesplezier.

 

 

Geplaatst op 26 mei, 2017 door De PC Klusjesman

Bijzondere producten

Het is inmiddels zo'n drie weken geleden dat de fiets van onze jongste dochter is gestolen:( Het goede nieuws is dat ik na het stelen van mijn fiets op dezelfde plek, namelijk gewoon op mijn erf tegenover de voordeur, een camera heb opgehangen. Je krijgt niet direct je fiets ermee terug maar mocht het nog eens gebeuren dan heb je iets meer kans om de dief of dieven te achterhalen!

4K Camera / Wi-Fi / Alarmen / Infrarood / Interne Opslag / Mobile App

Een collega op werk attendeerde mij op een camera die hij recentelijk had aangeschaft om te kunnen zien wie er wanneer bij zijn voordeur / huis was geweest. Een super mooi product, niet al te duur en middels mobiele telefoon ook te benaderen, fantastisch! Een korte zoektocht bracht me eenzelfde camera, draadloos verbonden met de eigen router, en een 4K scherp beeld mét infrarood zodat het zicht 's nachts ook zeer goed is zij het in grijstinten.

Dankzij deze camera heeft de politie nu haarscherp beeld op de dieven van onze fiets en hoop ik uiteraard dat deze beelden de politie helpt om deze heren op te sporen. Jammer dat ze de camera niet hebben gezien want dan hadden ze de fiets misschien met rust gelaten, er komt dus een bordje bij: "Camera Toezicht" om hen voortaan hier op te attenderen. Zo word je bij elke diefstal wel weer wat wijzer.

MAAR het belangrijkste, de heren zijn nu bekend, scherp in beeld ook al was het 03:00 's nachts! Deze camera heeft bewezen zijn geld waard te zijn en draait inmiddels ruim een jaar zonder problemen én zonder de noodzaak voor extra opname apparatuur o.i.d. Dat is reden om andere mensen die op zoek zijn naar een praktische, goede camera, de kans te geven deze in NL aan te schaffen. Dit product heb ik bij een enkele specialist gezien maar dan veel duurder, een kans dus om dit product op te nemen in het assortiment.

 

Anti-Diefstal GPS Tracker / Max. 3 jr. Stand-By(!) / Oplaadbaar / Mobile App

Een ander product waar ik tegenaan ben gelopen is een GPS tracker met fantastische eigenschappen vergelijkbaar met de GPS trackers die hier in NL voor tweehonderd en meer Euros worden aangeboden. Op dit moment zit dit product in een testfase, ik wil namelijk géén rommel aanbieden en mijn klanten een productervaring bieden die tot meer verkopen leid. Binnenkort hoop ik de eerste testen te kunnen afronden en daarna ga ik met dit product een volgende fase in. Hou de website in de gaten, zodra het product wat mij betreft ook écht rijp is voor de verkoop neem ik deze op in het assortiment en is dit wellicht uniek in zijn prijsklasse in Nederland, een prijs waar je vrolijk van word en mogelijkheden waar je nóg vrolijker van word! :)

Een greep uit de mogelijkheden:
- actieve / passieve tracking
- gigantisch batterij 'leven' / herlaadbaar(!)
- online / mobile
- en nog veel meer.....

Hou de productpagina maar in de gaten, WoW wat een fantastisch apparaatje! :)

-= Goedkoop is niet altijd duurkoop! =-


Recente Blogs

Online facturatie & betalen
Online facturatie & betalen

20 augustus, 2017 door De PC Klusjesman

Al enkele jaren geniet ik van een online...

De overstap naar een 'secure' verbinding
De overstap naar een 'secure' verbinding

20 augustus, 2017 door De PC Klusjesman

De PC Klusjesman heeft weer een nieuwe...

Computer probleem? Laptop traag? Goedkope hulp aan huis?
Computer probleem? Laptop traag? Goedkope hulp aan huis?

6 augustus, 2017 door De PC Klusjesman

Veel mensen lopen er tegenaan, de computer of...

Bekijk alle Blogs →

Blog Archief