Blog

Naast het laatste nieuws van "Computer Idee" en "Tweakers" schrijft De PC Klusjesman ook zélf artikelen gericht op ICT en huidige trends of beveiligings tips. De vernieuwde website bevat óók een FAQ, vraag & antwoord pagina, waar u informatie vind met betrekking tot veel voorkomende problemen.

Ik wens u veel leesplezier.

 

 

Geplaatst op 15 mei, 2017 door De PC Klusjesman

Vernieuwde website mét Blog...

Beste bezoekers,

Welkom bij de vernieuwd website van De PC Klusjesman!

Best uniek om een blog te lezen van De PC Klusjesman want deze is niet zo van het schrijven! Ik ben dan ook niet van plan om hier een 2e hobby van te maken maar vind het wel leuk om hier ervaringen, bijzonderheden en ideeen te uiten waar anderen misschien weer wat aan hebben. Uiteraard zal het over het computers / ICT gaan, wat anders?! :)

Op deze pagina wordt ook computer nieuws getoond afkomstig van andere websites. Het doel is om u naast het blog ook actuele computer en ICT gerelateerde nieuwtjes aan te bieden die het extra aantrekkelijk maken deze website van tijd tot tijd te bezoeken.

Als er bezoekers zijn die zich afvragen hoe ik de website heb gemaakt, wat hij kost en zelf ook wel een dergelijke website zouden willen hebben dan kan dat uiteraard! Naast een eenmalig bedrag om de website neer te zetten krijg u de mogelijkheid om zelf de informatie op een verdraaid eenvoudige manier zelf toe te voegen en te positioneren. De website is gemaakt met een Open Source programma en draait op mijn eigen Linux VPS naast enkele andere websites.

Neem voor meer informatie gerust contact op.


Recente Blogs

Online facturatie & betalen
Online facturatie & betalen

20 augustus, 2017 door De PC Klusjesman

Al enkele jaren geniet ik van een online...

De overstap naar een 'secure' verbinding
De overstap naar een 'secure' verbinding

20 augustus, 2017 door De PC Klusjesman

De PC Klusjesman heeft weer een nieuwe...

Computer probleem? Laptop traag? Goedkope hulp aan huis?
Computer probleem? Laptop traag? Goedkope hulp aan huis?

6 augustus, 2017 door De PC Klusjesman

Veel mensen lopen er tegenaan, de computer of...

Bekijk alle Blogs →

Blog Archief