Uw éérste hulp
bij computer problemen

 

"Gewoon bij u aan huis op een
moment dat u niet aan het werk bent."

Heerenveen e.o.

De PC Klusjesman is er speciaal voor Particulieren & Zelfstandigen.

Ontzorging & Advies

Of u nu advies wilt bij de aanschaf van een nieuwe computer of hulp nodig heeft. De PC Klusjesman neemt uw zorgen weg, geeft u een advies op basis van uw wensen en budget en regelt álles.

Computer Optimalisatie

De PC Klusjesman kan uw systeem nieuw leven ingeblazen zodat deze weer lange tijd naar tevredenheid zal presteren. Uiteraard met een slimme inrichting gericht op het behoudt van uw data.

Hardware & Software

Vervanging van componenten of de behoefte aan specifieke software? Bij De PC Klusjesman bent u aan het juiste adres! Voor technische reparaties verwijst hij u graag door naar een collega specialist.

Diensten

Internet & Email

Problemen tijdens het internetten, uw email is in de war of wilt u een (nieuwe) website of VPS? Email op al uw apparaten? De PC Klusjesman helpt u graag verder, geeft gedegen advies en leert u graag enkele kneepjes om problemen op te kunnen lossen.

PC Onderhoud

Een trage computer of laptop? Opstartproblemen of last van vervelende popups tijdens het internetten? De PC Klusjesman analyseert en herstelt deze problemen én helpt u uw computer beter te beschermen tegen dergelijke ongewenste verschijnselen.

Data Backup & Herstel

De PC Klusjesman kan u helpen met een eenvoudig backup beleid waarbij met uw wensen rekening wordt gehouden. Ook als u data denkt te zijn verloren kan er met speciale software vaak nog data worden gered.

Draadloos Netwerk

U wilt overstappen op een draadloos netwerk waar ook uw printer, tablet en telefoon gebruik van maken? U heeft slecht bereik of hulp nodig met het inrichten van uw draadloos netwerk? Neem gerust contact op.

Aankoop Advies

U kunt een hoop problemen voorkomen met een degelijke computer of laptop. De inrichting van het systeem is o.a. bepalend voor de mate waarin deze trager wordt. Ook kunt u geld besparen door op de juiste dingen te letten bij het aanschaffen van een nieuwe computer. Soms is een nieuwe PC nog niet eens nodig!

Windows Herstel / Upgrade

U heeft problemen met Windows waar u niet uit komt? De PC Klusjesman kan uw computer weer als nieuw maken mét behoud van uw bestaande foto's en documenten.

PRODUCTEN

De PC Klusjesman levert producten met een optimale balans van kwaliteit, functionaliteit en prijs.

Naast een productselectie gericht op computers, netwerk en printers biedt De PC Klusjesman ook enkele aantrekkelijke producten gericht op beveiliging.

Lees verder Neem contact op